Over

Als fotograaf ben ik geïnteresseerd in mens en natuur en hoe deze ontwikkeld. Ik wil graag iets bijzonders weergeven, of dit nu een emotie is of het verhaal van iemand. Deze vorm van fotografie voedt mijn nieuwsgierigheid maar ook mijn leergierigheid om hiervan te leren waardoor ik mijzelf verder kan ontwikkelen en mensen hoop te inspireren, te ontroeren en/of te informeren. Mijn foto’s laten vaak een wereld zien waarbij sprake is van vooroordelen, vaak het kwetsbare als tegenstelling voor mijn drive tot perfectionisme.

Er wordt wel eens gezegd “ogen zijn de ziel” en juist in die ziel wil ik kijken. Wat zit er onder de ijsberg?

VOOR WIE

Er wordt wel eens gezegd “iedereen kan een foto maken”. Dat klopt, maar het verschil met een professionele fotograaf is dat deze een beeld creëert dat iets los maakt, wat de kijker vasthoudt en wat een verhaal vertelt.

Zowel particulieren als bedrijven zijn dan bij Sandra Kuijpers Fotografie aan het juiste adres. Als professional die afgestudeerd is aan de Fotovakschool nodig ik u uit een kijkje te nemen op deze site.  en als mijn werk u aanspreekt, bel of mail mij dan zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn om uw idee om te zetten in een pakkend fotografisch beeld.

Bij bedrijfsfotografie gaat het om gezien te worden. Ik ga verder waar anderen stoppen. Er wordt gezocht naar het juiste beeld zodat het gevoel en de sfeer van het bedrijf wordt overgebracht naar de klant zodat de visie herkenbaar blijft.

Wanneer mijn werk u aanspreekt nodig ik u uit om voor meer informatie over de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen vrijblijvend contact met mij op te nemen middels de contact pagina. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden om uw idee om te zetten in een pakkend en doeltreffend fotografisch beeld.

Het moment weergeven wanneer iets of iemand bijzonder wordt.

Copyrighted Image