Tarieven

“Goedkoop is vaak duurkoop”

“Een foto nemen is toch zo gebeurd, wat bewerking erover heen en klaar; het hoeft toch niet zo duur te zijn”.
Dit is wat vaak gezegd wordt over fotografie, maar is het resultaat dan ook naar wens?

Voor mij is het belangrijk om met mijn passie voor fotografie, kwaliteit te leveren zodat voor u iets speciaals gecreëerd wordt. Het is niet alleen maar door de zoeker kijken en klikken. Het is belangrijk dat in alle omstandigheden ervoor gezorgd wordt dat het onderwerp het beste tot zijn recht komt en het juiste verhaal of gevoel weergegeven wordt. Dit vraagt om gedegen kennis, inzicht, geduld en de juiste professionele apparatuur. Het is niet zo dat na het maken van de foto’s, wat er wellicht wel 100 kunnen zijn, het werk van de fotograaf stopt. Deze moet na de shoot de foto’s zorgvuldig bekijken en een voorselectie maken voor de klant zodat deze een keuze kan maken. Daarna worden de foto’s bewerkt waardoor het uiteindelijke resultaat, het “wow” gevoel ontstaat.

Fotografie is maatwerk. Om toch een indicatie te kunnen geven treft u onderstaand een aantal pakketten aan. Natuurlijk kan het zo zijn dat u, als particuliere klant, iets totaal anders wenst, als het ware een op maat gemaakt pakket. Neem dan even contact met mij op, dan kijken we samen op welke manier uw wens uitgevoerd kan worden en wat de kosten daarvoor zijn.
Alle, bij de pakketten genoemde prijzen, zijn inclusief nabewerking* en exclusief btw.

Voor mijn zakelijke klanten maak ik graag een offerte op maat. Neem contact met mij op om uw wensen en mijn mogelijkheden te bespreken. Bel 0640096992 of gebruik het contact formulier.

“Social Media Profiel”                                                                                                                               €   65,00

Social media is niet meer weg te denken tegenwoordig. Ook hier is het belangrijk om professioneel over te komen. Denk maar aan sites zoals LinkedIn, Monsterboard enzovoort, maar ook op sites zoals Facebook e.d. wil men er graag goed uitzien. Als dit voor u geldt, dan is het pakket “social media profiel” precies wat u zoekt.

 • 45 minuten fotografie in de studio tegen 1 basic kleurachtergrond naar keuze. (wit, zwart of grijs).
 • U ontvangt van mij een een contactsheet waar u de beste, door de fotograaf geselecteerde foto’s, kunt inzien en waar u er 5 uit kunt kiezen die vervolgens bewerkt* zullen worden. Alle foto’s worden uiteindelijk geleverd zonder watermerk.
 • U ontvangt de foto’s op lage resolutie in JPG-formaat via WeTransfer. Deze foto’s zijn geschikt om te plaatsen op een website, andere social media onderdelen, te versturen via mail of om zo even door te kijken.
 • U ontvangt een onbeperkte gebruikerslicentie** op alle aangeleverde foto’s.
 • Indien u de afbeelding ook in hoge resolutie wenst te ontvangen is er sprake van een meerprijs van € 15,00.

“Portret”                                                                                                                                                    € 200,00

Mensen op een dusdanige manier fotograferen waardoor de foto iets overbrengt of iemand raakt. Dat is waar het om draait bij portretfotografie. Dit kan zijn een foto van uzelf, geliefde, kinderen, familie, beste vrienden, huisdier of wellicht wilt u iemand een fotoshoot cadeau doen. Dan is het pakket “portret” zeer geschikt voor u want (bijna) alles is mogelijk…. Een ontspannen fotoshoot die op locatie of in de studio kan plaatsvinden. Geposeerd of niet geposeerd. Volledig in beeld of gedeeltelijk. Aan het begin van de fotoshoot bespreken we waar u de foto’s voor wilt gebruiken en wat uw wensen zijn, zodat in een ongedwongen sfeer de spontane, natuurlijke foto’s ontstaan die u het gevoel van “wow” geven.

 • Oriënterend voorgesprek.
 • Ongeveer 1,5 uur tot 2 uur fotografie in de studio of op een door uzelf gekozen locatie binnen of buiten.
 • U ontvangt van mij een een contactsheet waar u de beste, door de fotograaf geselecteerde foto’s, kunt inzien en waar u er 3 uit kunt kiezen die vervolgens bewerkt* zullen worden. Wenst u meer foto’s dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 10,00 per foto.
 • U ontvangt de foto’s op hoge resolutie formaat in JPG-formaat via WeTransfer. Alle foto’s worden uiteindelijk geleverd zonder watermerk.
 • U ontvangt een onbeperkte gebruikerslicentie** op alle aangeleverde foto’s.
 • De reiskosten gelden vanaf de postcode 5691RW en bedragen 0,40 eurocent per kilometer.
 • Tegen meerprijs is een visagist bij te boeken.
 • De portetshoot is voor maximaal 2 personen. Wanneer u meerdere personen wenst geldt hiervoor een toeslag.
 • Speciale nabewerkingen zijn op aanvraag mogelijk tegen een meerprijs.
 • Kleding wisseling is mogelijk.

Foto’s

Na afloop van de fotoshoot ontvangt u van mij een contactsheet waar u een keuze kunt maken uit de diverse foto’s. Afhankelijk van uw pakket geeft u het nummer van de door u gekozen foto’s door.  Deze zullen na professionele bewerking via WeTransfer aan u worden toegezonden zonder watermerk.

Alle overige, onbewerkte fotos blijven maximaal 4 weken bewaard en zullen, wanneer deze niet worden afgenomen, vervolgens vernietigd worden. U heeft dus 4 weken de tijd om uw wensen aan te passen.

Sandra Kuijpers Fotografie heeft het recht om de foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden op internet en voor drukwerk (social media, blogs, website gallery, flyers, samenwerkingen e.d.) en eventuele wedstrijden. De fotografe behoudt ten alle tijden het auteursrecht. Wilt u niet dat de foto’s online komen te staan of gebruikt worden voor wedstrijden, dan kunt u dit voorafgaand aan de shoot laten weten.

Reiskosten

Binnen een straal van 10 km van Son en Breugel zijn geen reiskosten verschuldigd. Buiten deze straal bedragen de reiskosten vanaf de Spanvlinderlaan te Son € 0,40 eurocent per kilometer.

Toeslagen

Voor de doordeweekse avonden geldt een toeslag van € 20,–. De toeslag voor de zaterdag is € 25,– en voor de zondag € 50,–. Het is eveneens mogelijk om de tijd die voor de shoot staat uit te breiden. De kosten hiervoor bedragen per 30 minuten: € 40,00.

Meerdere personen:

 • 2 t/m 4 personen                    € 40,00 p.p.
 • 5 t/m 9 personen                    € 30,00 p.p.
 • 10 t/m 19 personen                € 25,00 p.p.

*Bewerking

De bewerking bestaat standaard uit het aanpassen van contrast, kleur, helderheid en kleine verfraaiingswerkzaamheden zoals het wegwerken van puistjes, vlekjes e.d. Indien u meer bewerking wenst zoals het toepassen van filters, omzetting naar zwart-wit, de foto grunge maken of andere wensen heeft, informeer dan naar de mogelijkheden en de tarieven.

Afdrukken

Het afdrukken van de foto’s is niet in de prijs inbegrepen. Hiervoor verwijs ik u naar de tarieven van het afdrukken. Wanneer u de foto’s toegestuurd wenst te krijgen worden er verpakking- en verzendkosten in rekening gebracht. Foto’s worden verzonden en eventueel afgedrukt zodra het totale factuurbedrag op de rekening van Sandra Kuijpers Fotografie is bijgeschreven.

**Gebruikerslicentie

Wanneer u een onbeperkte gebruikerslicentie heeft ontvangen, op de door u bestelde foto’s, mag u deze zonder enige beperking van tijd, medium, kwantiteit, oplage of afmetingen gebruiken voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. U mag de foto’s dus niet verkopen, onder eigen naam insturen in een wedstrijd of publiceren, noch door derden laten gebruiken t.b.v. commerciële doeleinden. Deze personen kunnen hiervoor contact met mij opnemen en de beelden tegen een aantrekkelijke vergoeding van mij ontvangen, mits u daarvoor toestemming verstrekt. Daarnaast is het niet toegestaan om de foto’s te veranderen of aan te passen zonder toestemming van de fotografe.