PORTFOLIO

Zakelijke fotografie

“Een foto zegt meer dan duizend woorden.”

Met de juiste foto’s laat u als bedrijf zien waar het voor staat. Mooie en passende foto’s zijn niet meer weg te denken in dit digitale tijdperk of het nu gaat om portretten of foto’s van producten of diensten. Zij vertegenwoordigen uw bedrijf en zorgen voor een succesvolle marketing en promotie maar zorgen ook voor betrokkenheid bij uw klanten en trekken tevens nieuwe klanten aan.

Landschapsfotografie

Een overzicht van diverse landschappen zowel in Nederland als daar buiten. Elk beeld is op zich uniek. Hetzij door het licht, het landschap zelf of door de sfeer die gevoeld wordt. Voor mij is het fotograferen van landschappen een manier om de schoonheid maar ook de kwetsbaarheid en de kracht weer te geven. De beelden geven weer hoe ik het ervaar en waarbij ik hoop dat dit moois niet verloren mag gaan.

Maatschappelijke en/of sociale projecten

In de projecten gaat het over vaak onbekende onderwerpen en/of waarbij vooroordelen vaak een rol spelen maar waarbij tevens de kwetsbaarheid en kracht weergegeven wordt.

Portret fotografie

Portretten die een moment weergeven, een herinnering maken. Gewone portretten of portretten met emoties of een verhaal. Ben je op zoek naar iets speciaals, iets wat net anders is dan standaard? Dient de foto in kleur of zwart-wit te zijn? Samen kunnen we kijken naar de wensen en de mogelijkheden. Er kan in de studio gewerkt worden met verschillende soorten licht maar ook in de buitenlucht met natuurlijk of flitslicht.

De denker

Copyrighted Image