WEBSHOP

Een foto komt pas tot zijn recht als deze geprint is. Hoe deze print gedaan wordt is afhankelijk van uw wensen. Het gaat erom dat het kijken naar een foto een belevenis is, een gevoel oproept of een kamer of kantoor net dat beetje extra geeft.

In samenwerking met “werk aan de muur.nl” biedt ik mijn foto’s aan. Zij staan erom bekend hoogwaardige prints te leveren met een grote keuze aan materialen en formaten. Of dit nu op premium fotopapier, aluminium, dibond, acryl, staal of iets anders is. Het bestellen gaat eenvoudig en snel:

 

Kies de gewenste foto. Sla deze op als favoriet zodat je deze later nog eens kunt bekijken of kunt delen met anderen. Wanneer je graag wilt weten hoe het werk staat in huis kan gebruik gemaakt worden van de Werk aan de Muur app zodat zichtbaar wordt hoe de foto virtueel er uit komt te zien in jouw huis of kantoor.

 

Kies het gewenste materiaal.

 

Kies de gewenste afmeting. Deze maat wordt vaak bepaald door de grootte van de ruimte waarin het beeld dient te hangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lengte van de muur, maar ook de breedte van de ruimte. Bij Werk aan de Muur kan gebruik gemaakt worden van handige basisregels die helpen bij het bepalen van de juiste maat. Iedere foto is verkrijgbaar in alle maten zodat je zeker weet dat je iets kiest wat ook in de gewenste ruimte past.

Ben je op zoek naar iets wat er niet bij staat, neem dan contact met me op. Het is voor mij een kleine moeite om iets toe te voegen aan de collectie bij Werk aan de Muur.

Copyrighted Image